Administratieve Dienstverlening

GX Administraties verzorgt graag voor u de totale administratie. Hoe u deze aanlevert, in de schoenendoos, goed geordend of digitaal, alles is mogelijk. Hierbij bent u medeverantwoordelijk voor de prijs van onze dienstverlening. De geautomatiseerde verwerking van uw administratie door ons vindt plaats in Snelstart, administratiesoftware met een zeer goede naam in de markt. Ook het geheel of gedeeltelijk zelf verwerken van de administratie en ons de controle en afsluitende boekingen laten uitvoeren is mogelijk. Samen met u bepalen wij hoe de administratie het best kan worden opgezet en verwerkt.

Rapportages en jaarrapporten

Voor het samenstellen van verschillende soorten financiële rapportages bent u bij GX Administraties aan het juiste adres. Met een kritisch en analytisch oog werken wij voor u aan voorspellende rapportages zoals Budgeten, Exploitatiebegroting of Liquiditeitenbegroting. Maar uiteraard verzorgen wij op basis van de door ons of door u gevoerde administratie ook uw Jaarrekening inclusief een heldere toelichting alsmede maand- of kwartaalrapportages. Rapportages op het niveau van een accountantskantoor maar voor de prijs van een administratiekantoor.

Belastingzaken

Als de administratie is verwerkt en we hebben de uitkomst geanalyseerd en besproken dan rest ons nog de opgaaf naar de belastingdienst. Of nou het gaat om de Omzetbelasting (BTW), Loonbelasting, Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting (VPB), wij zorgen er voor dat de aangiften juist en tijdig worden opgesteld en ingediend. Uiteraard staat GX Administraties bij de belastingdienst geregistreerd als belastingconsulent.

“Leuker kunnen wij het niet maken, wel makkelijker” is de alom bekende slogan. Maar met de continue wijzigende regels is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Weet u zeker dat u het maximale terug krijgt of het minimale betaalt? Benut u alle aftrekposten? Laat ons hierop de antwoorden geven! Onze ervaring met belastingaangiftes gaat al heel ver terug en samen weten we feilloos de weg in het ingewikkelde woud van belastingregels te vinden.

Speciaal voor onze particuliere klanten hebben wij de jaarlijks terugkerende “Belasting driedaagse”. Deze  wordt gehouden in maart en onze agenda wordt deze dagen volledig vrij gehouden voor de aangiften inkomstenbelasting. In een persoonlijk gesprek worden alle belastingzaken doorgenomen om zo tot de meest optimale belastingaangifte te komen. Laat u de aangifte tijdens deze Belasting driedaagse verzorgen, dan kunt u ook nog rekenen op een gereduceerd tarief.

Bedrijfsadviezen

Als ondernemer loop je continue tegen zaken op waar je beslissingen in moet nemen. Beslissingen die verstrekkende gevolgen kunnen hebben en zodoende wel overwogen genomen moeten worden. Dit begint feitelijk al voordat de onderneming goed en wel is opgericht. Welke rechtsvorm neem ik aan; een eenmanszaak dan wel VOF of wellicht toch direct een BV. Welk startkapitaal heb ik nodig en hoe ga ik dit financieren. Vanuit onze brede ervaring gaan wij graag het gesprek met u aan en voorzien wij ook van onze adviezen om de juiste beslissing te maken.

Belasting 3-daagse