GX Administraties

Het doen van de Belastingaangifte bezorgd veel mensen slapeloze nachten.

 “….Zijn de vooraf ingevulde gegevens wel juist en volledig? Benut ik alle aftrekposten? Betaal ik het minimale of krijg ik het maximale terug?”

De Belastingdienst heeft tegenwoordig digitaal gegevens vooraf ingevuld maar de ervaring leert dat dit niet altijd juist en/of volledig is. En benut u wel alle aftrekposten die natuurlijk niet ingevuld staan?

Ook nu staat de periode van belastingaangiften weer voor de deur en willen wij van GX Administraties u uiteraard graag helpen om er het maximale uit te halen. Wegens groot succes van vorige jaren organiseren wij daarom wederom de belasting 3 daagse. Bel of mail ons om u aan te melden!

———–

GX Administraties is als administratiekantoor gestart op 1 juli 2009. Na tijdelijk gevestigd te zijn geweest aan de Kennemerstraatweg te Alkmaar is GX Administraties sinds 1 januari 2011 gehuisvest op de Einsteinstraat 14-C te Alkmaar en maakt daarbij onderdeel uit van Diensten Centrum Alkmaar.

GX Administraties is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen Emfra Administraties (Femke Denkers) en Firanto (Jorrit Sijmons). Door de krachten te bundelen kunnen wij een breder en diepgaander kennisniveau alsmede een betere bereikbaarheid voor onze klanten garanderen.

GX Administraties is er voor MKB-bedrijven en particulieren. Wij bieden financiële-, administratieve- en fiscale dienstverlening in de breedste zin. Of het nu gaat om ondersteuning bij het aanvragen van Toeslagen of aangifte inkomstenbelasting voor particulieren, het voeren van de gehele financiële administratie van uw onderneming, het opstellen van rapportages zoals Jaarrekeningen, Budgetten, Begrotingen of Financieringsaanvragen of een adviesgesprek op maat, bij ons bent u aan het juiste adres. Voor nadere toelichting omtrent de diensten van GX Administraties verwijzen wij u graag naar het onderdeel “Onze Diensten” op deze website.

GX Administraties juicht het uiteraard toe als mensen de stap naar het zelfstandig ondernemerschap maken. Wij richten ons dan ook uitgebreid op de groep starters en leiden ze graag door de wirwar van regelgeving op gebied van belastingen en helpen bij financieringsvraagstukken, inrichting van de administratie en alle andere zaken die erbij komen kijken als een nieuwe onderneming opgericht wordt. Zie ook het onderdeel “Startende ondernemingen” op deze website.

Belasting 3-daagse