Routebeschrijving

Routebeschrijving:

Vanaf Ringweg Alkmaar (Provincialeweg/N242) neemt u bij de Omval de afslag richting Alkmaar Centrum. Vervolgens gaat u bij de tweede stoplichten op de kruising linksaf het Bedrijventerrein Oudorp op (Edisonweg). Volg de Edisonweg ongeveer 500 meter en sla dan rechtsaf de Einsteinstaat op (tegenover de Noord Hollandse Drukkerij).

Vanaf Alkmaar Centrum ga over de Friesebrug en sla rechtsaf de Nieuwe Schermerweg op. U volgt de Nieuwe Schermerweg tot de tweede stoplichten. Op de kruising rechtsaf slaan het Bedrijventerrein Oudorp op (Edisonweg). Volg de Edisonweg ongeveer 600 meter en sla dan linksaf de Einsteinstaat op (tegenover de Noord Hollandse Drukkerij).


Grotere kaart weergeven

De belasting 3-daagse is er weer!

Het doen van de Belastingaangifte bezorgd veel mensen slapeloze nachten.

 “….Zijn de vooraf ingevulde gegevens wel juist en volledig? Benut ik alle aftrekposten? Betaal ik het minimale of krijg ik het maximale terug?”

De Belastingdienst heeft tegenwoordig digitaal gegevens vooraf ingevuld maar de ervaring leert dat dit niet altijd juist en/of volledig is. En benut u wel alle aftrekposten die natuurlijk niet ingevuld staan?

Ook nu staat de periode van belastingaangiften weer voor de deur en willen wij van

GX Administraties u uiteraard graag helpen om er het maximale uit te halen.

Sluiten
Belasting 3-daagse