Diensten Centrum Alkmaar

Diensten Centrum Alkmaar is gevestigd aan de Einsteinstraat 14-C te Alkmaar (Bedrijventerrein Oudorp) met als doelstelling zelfstandige ondernemers met elkaar te verbinden. Zo wordt er voor de klanten van de deelnemende bedrijven een breed scala aan diensten/producten aangeboden. Als collega’s samenwerken maar wel je zelfstandigheid en eigen identiteit behouden, veel kennis en kunde onder één dak, je klanten ontvangen in een zeer professionele en goed bereikbare ambiance, dit alles vormt slechts een greep uit de voordelen van Diensten Centrum Alkmaar.

Diensten Centrum Alkmaar biedt de ondernemers een moderne werkomgeving waardoor het ook voor een eenmansbedrijf of voor bedrijven met een zeer beperkt aantal werknemers mogelijk is om betaalbaar op een top locatie te huisvesten. Fraai ingericht entree en ontvangstruimte, prettige spreekkamers, ruime werkplekken, moderne keuken en een frisse toiletgroep.

Diensten Centrum Alkmaar is in tegenstelling tot andere locaties die gefaciliteerde werkplekken aanbieden gericht op de langdurige samenwerking tussen de gevestigde bedrijven. Zo zullen er niet twee aanbieders van dezelfde diensten zich vestigen en is het de bedoeling dat de verschillende bedrijven elkaar versterken en aanvullen. Dat werkt alleen als de partijen de meerwaarde zien van elkaars samenwerking!!

Diensten Centrum Alkmaar geeft de samenwerking tussen de bedrijven een naam waardoor het makkelijker is om een grotere naamsbekendheid te krijgen en voor een scherpe prijs promotieactiviteiten te ondernemen. Regelmatig worden er door de ondernemers bij Diensten Centrum Alkmaar activiteiten georganiseerd voor de klanten of collega ondernemers. Zo kan je denken aan het organiseren van informatieve lezingen of presentaties, een gezellige informele vrijdagmiddagborrel of de mogelijkheid bieden aan jouw klant om zich te presenteren. Maar te allen tijde staat het de ondernemer vrij om wel of niet aan activiteiten deel te nemen.

Diensten Centrum Alkmaar…. Krachten gebundeld!!

Belasting 3-daagse