AS-Security

Welkom op de site van AS Security Alkmaar.

“Een prettig dichtbij-gevoel”, een laagdrempelige aanpak en “niet moeilijk doen”. Dat zeggen onze klanten over ons. We vinden het belangrijk om onze klanten werkelijke en gerichte aandacht te geven, flexibel te zijn en ons enthousiasme te tonen.

AS Security is een bedrijf met vakkundige en ervaren mensen. We hebben ruim 20 jaar ervaring. “Het dichtbij-gevoel”, laagdrempeligheid en gelijkwaardigheid – dat maakt AS Security anders, vinden onze klanten. Samen met echte aandacht, flexibiliteit en enthousiasme.

AS Security is zorgvuldig. Zo zorgvuldig dat onze eigen dienstverlening wordt beveiligd door middel van continue monitoring. Door onder andere tevreden
heidsonderzoeken, het vragen naar verbeterpunten en het beoordelen van onze eigen dienstverlening middels een rapportcijfer, komen wij tot een continu proces van beheersing en verbetering.

AS Security werkt tegen van tevoren overeengekomen scherpe prijs zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Wij bieden professionele beveiliging in de regio’s Alkmaar, Schagen, Haarlem, Zaanstad en Amsterdam (Noord-Holland).

Wilt u meer informatie over ons te weten komen bekijk onze website.

De belasting 3-daagse is er weer!

Het doen van de Belastingaangifte bezorgd veel mensen slapeloze nachten.

 “….Zijn de vooraf ingevulde gegevens wel juist en volledig? Benut ik alle aftrekposten? Betaal ik het minimale of krijg ik het maximale terug?”

De Belastingdienst heeft tegenwoordig digitaal gegevens vooraf ingevuld maar de ervaring leert dat dit niet altijd juist en/of volledig is. En benut u wel alle aftrekposten die natuurlijk niet ingevuld staan?

Ook nu staat de periode van belastingaangiften weer voor de deur en willen wij van

GX Administraties u uiteraard graag helpen om er het maximale uit te halen.

Sluiten
Belasting 3-daagse